lauantai 10. maaliskuuta 2012

saturday stuff


Täällä on menty aika vauhtia koko päivä paikasta toiseen ja vihdoin päästään rauhoittumaan lauantai-illan viettoon. Kotiin päästyä piti keittää tietysti sumpit ja nauttia palat naistenpäiväksi loihtimaani porkkanakakkua, joka ei tunnu hupenevan vaikka kuinka monta palaa jakelen siitä pois. Kakusta tuli nyt niin hyvää etten uskalla kovin suurta palaa tuolla kaapissa pitää :)
Olen muuten täysin addiktoitunut siihen, että talossa on tuore kimppu tulppaaneja. Onneksi lähikaupan 3,95 kimput ei aiheuta kovin suurta vararikkoa ja väriäkin voi vaihtaa joka kerta.

Nyt ruuanlaittopuuhiin ja miettimään mitä leffaa pyöritetään myöhemmin. Tuli jo eilen hoidettua ulkonakäymiset, niin tänään voi rauhassa vetää villasukat jalkaan ja pötkötellä sohvalla.

3 kommenttia:

 1. Täällä kans tulppaaniaddikti! Ihana tuo purnukka, jossa tulppaneita pidät. Pitäis itsellekin löytää samanmoinen!

  VastaaPoista
 2. Onpa mehevän näkönen porkkanakakkupala, maistui mullekin! Yritän hillitä tulppaanivillitystä ja sain miehekkeeltä ruukkunarsissin, kasvaa silmissä, mutta toiv. pitkäikäisempi kuin tulppaanit. ..vielä kun helmililjoja hakis :))

  VastaaPoista
 3. Rimma: Tulppaanit on kyllä addiktoivia kun ovat niin nättejä. Noita purnukoita mulla onkin kaks ja ne on löytynyt kirppikseltä. Käy hyvin myös maljakosta :)

  Eerika: Toisella ikkunalaudalla näköttää mullakin mieheltä naistenpäivänä saatu ruukkunarsissi :) On jo aika metriheikki.

  VastaaPoista