sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

fleafinds
Sunnuntaiheipat sinne kaikille!
Postaustahti on tällä viikolla ollut todella laiskaa, koska on vaan ollut niin paljon kaikkea muuta.
Niin ja kotona sitä vasta hommaa riittää. Pikkuhiljaa alkaa pinnatuolien maalausurakka olemaan valmis ja sitte pitäis aloittaa lipaston pintaremontti. Kotikin aika hyrskyn myrkyn kun kaikki tarvikkeet levällään. No mutta hyvää jälkeä tulee ja kuvamateriaaliakin luvassa myöhemmin.

Tehtiin eilen pieni keikaus taas auton kanssa ympäri ämpäri Turun lähistöä ja lopulta löydettiin se kauan  etsitty astiakaappi. Tai no kaappi kun kaappi, astioita sinne meille tulee :) Kaappi möllöttää tietysti keskellä kämppää ja päällä kiva lisäys Aino kokoelmaan. Täysin käyttämättömät lasit kaksi ja puoli euroa kipale. For mii sanoin mä!

Nyt vielä kaverin kanssa kahville ennen kun se hyppää junaan.
Heipat!

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää kaappi, odotan lisää kuvia :) J sanoi just, et haluais noita Ainon kirkkaita juomalaseja meidän kaappiin. Kiva, kun miehet välillä innostuu :)

    VastaaPoista
  2. Kiva :) Kuvia tulee heti kun saadaan järjestys takaisin taloon.. eli toivottavasti pian! Hauskaa kyllä, että miehetkin innostuu, hehee :) Mulla siitä innostumisesta muistuttaa keittiön pöydän päällä killuva Lokki, jonka tämän puolen J hankki pitkän haaveilun jälkeen. Mies haaveili ja pisti tuulemaan :) Ehkä ne Ainot kohta odottaa kaapissa kun seuraavaksi haet juomalasia ;)

    VastaaPoista