perjantai 24. helmikuuta 2012

2nd hand findingsEilen iski ihan uskomaton päivänvalo vielä siinä neljän aikaan ja kerrankin kun oli mahdollisuus saada kuvattua yläkerrassa luonnonvalossa, piti esitellä pari viimeaikaista löytöä.
Mulla on ainakin sellainen tuuri etten löydä mitään kivaa jos oikein etsimisasenteella lähden liikenteeseen, mutta entäs sitte kun vaan pikimmiten poikkeaa kirpparilla tai muussa 2nd hand liikkeessä. Silloin lähden melkein aina joku aarre mukana kotiin. Niin kävi nytkin, kun löysin tuon Lexingtonin parisängyn peitteen keskustaanmenomatkalla pelastusarmeijasta. Hintaa oli kymmenesosa alkuperäisestä ja kunto priima. Maksoin, lähdin kahville kaverin lanssa ja tulo matkalla otin ison säkin mukaan kotiin vietäväksi.
Toinen ei niin iso löytö on tuo tummanharmaa lasirasia. Katsoin ensin että vitriini...eiku.. hinta olikin euron ja Iittalasta ei merkkiäkään. Siitä tuli niin kaunis korurasia. Se näyttää vanhalta ainakin kulumajäljistä päätellen, enkä usko että siitä on kopiota yritetty edes tehdä. Vois joskus muuten pyyhkiä pölyt tuolta hyllyltä :)                        *happy weekend!*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti