maanantai 23. tammikuuta 2012

viikonlopun kirppisreissu

Käytiin viikonloppuna koluamassa Salon kirppareita. Ajateltiin käydä vähän uusilla apajilla kun Turusta ajaa tosi nopsaa motaria pitkin. Oltiin kuultu, että muutama aarreaitta saattaisi siellä odotella.

Alotettiin Salon seudun suurkirppikseltä, jossa oli ihan kelpo tavaraa. Paljon Finelin vanhoja emalikattiloita ja astiota, räsymattoja ja vanhoja huonekaluja. Räsymattojen metsästäjien kannattaa käydä, oli meinaa ihan ok hinnoissa matot tuolla.

Toinen mainitsemisen arvoinen paikka oli keskustassa sijaitseva Radiokirppis, jonka takaosasta omistaja oli tehnyt oikean vintage aarreaitan. Tavarat oli tosi kivasti esillä vanhoissa astiakaapeissa ja niitä riitti. Paljon sisustusesineitä, laukkuja ja vaatteita. Vanhoista huonekaluista oli koottu myös kotoisa kirpparikahvila. Suosittelen käymään!


2 kommenttia:

  1. Heipähei, sähän olet käynyt meidän kulmilla kirppistelemässä! Mekin oltiin kierroksella viikonloppuna, saaliina tällä kertaa tosin vaan piskuiset karvanopat :) Mun blogista löytyis sulle yks juttu.

    VastaaPoista
  2. Hei sehän hauska sattuma :) Hienot karvanopat olit löytänyt! Itselle lähti mukaan yksi Finelin vaaleansininen emalikattila, jota olin etsiskellyt ja vähän muuta pientä.

    VastaaPoista