sunnuntai 4. joulukuuta 2011

viikonlopun juttujaMun piti laittaa yksi tosi kiva adventtijuttu, jota väsäilin eilen ja kuvasin. Mun läppäriä kohtasi kuitenkin ikävä onnettomuus. Puolentoista litran jaffa kaatui pöydälle ja mun kone oli tietty siinä sopivasti. Kone on luultavasti käyttökelvoton ja huomenna vien sen huoltoliikeeseen tsekattavaksi. Luulen että uusi kone on hommattava. Sinne meni siis myös se kiva juttu ja muut kuvat. Noh vahinkoja sattuu...

Ostin viikonloppuna tuollaiset kauniit valkoiset paperitähdet ikkunoihin ja tänään myös valot niihin. Ne saa kätsysti joulun jälkeen taitettua takaisin kasaan ja säilytykseen.
Tänään löysin kirpparilta tuollaisen vanhan kakkuvuoan ja kaksi samanlaista minivuokaa, joista tuli tuikkualusia. Niitä pieniä olinkin etsiskellyt. Sais löytyä vielä lisää. Kirpparilta tuli tehtyä muutenkin hyviä löytöjä, kuten Boomerangin 100% villaneule kolmella eurolla. Oli vielä ihan täydellisessä kunnossa.

Harmittaa tosi paljon toi konehomma, mutta eiköhän se tästä! Toivottavasti kovalevyn saa pelastettua ja saan kaikki kuvat takaisin. Puhumattakaan muista tärkeistä tiedostoista. Toivotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti