lauantai 19. marraskuuta 2011

jäitä hattuun jouluostoksilla

Kiire, kiukku ja turhautuminen.. "mitä mä sillekin ostan"?? "no otan nyt tän vaikka en tiedä tarvitseeko se edes".. eieieiei! Joulun alla alkaa ihan hullu lahjanhankintarumba ja monet jättää viime tippaan hankintansa. Sitten juostaan pää punaisena viimeisiä "pakko nyt jotain ostaa" lahjojen perässä vielä aatonaattona. Ei kiitos minulle.


Tänä vuonna aloitan valmistelut ajoissa ja annan vain vähän ja harkitusti. Mieluummin jotain itsetehtyä ja persoonallista. Nautitaan ennemmin hyvästä joulufiiliksestä ja ruosta kun lahjakasoista.
Tässä muuton yhteydessä huomasi taas miten paljon roinaa on kertynyt vuosien aikana ja nyt kun niitä sai vähennettyä, niin ei halua kerätä nurkkiin enää mitään turhaa. Toki jouluna on ihana antaa ja saada pikku paketteja ja kyllä se meidän jouluun on aina kuulunut. Keräsin tuohon kollaasiin pieniä lahjaideoita. Vähän lämpöistä, pehmeää, söpöä ja hyväntuoksuista.  Pitää vaan laittaa hieman jäitä hattuun niiden hankintojen kanssa. Itsetehdyt joulukortit ja kivasti paketoidut pikkumuistamiset on ennemmin mun juttu ja nyt niitä kortteja pitäiskin alkaa askartelemaan. On vaan liikaa kivoja ideoita :)

Muistakaa joulun alla Peace & Love!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti