maanantai 10. lokakuuta 2011

uusi koti

.. löytyi nopeammin kuin osattiin edes kuvitella. Muutetaan vaan noin pari korttelia eli jäädään silti keskustan tuntumaan, mutta aivan ihanaan puutaloasuntoon. Ollaan puhuttu kauan että molempien unelma olisi asua puutalossa ja nyt se sitten toteutuu. Asunto on kahdessa kerroksessa ja tilaa ruhtinaallisesti. Asuntounelmia postauksessa tuli haavailtua lautalattiasta ja kakluunista, nyt ne molemmat toteutuu. Olen enemmän kuin ikionnellinen että saatiin noin ihana asunto. Muutto on ihan pian ja sisustussuunnitelmat on kovassa käynnissä.

Olen fiilistellyt Livs Lyst blogia jo kauan ja sieltä lähdin hakemaan hieman osviittaa antavia kuvia uudesta asunnostamme.


Temme myös pientä pintaremonttia, joten hommat on aloitettava ihan pian. Pääsen lempipuuhiini eli maalisudin varteen.Löysin tänään monta metriä ihanaa kangasta kirppikseltä, josta teen verhoja ja vaikka tyynynpäällisiä. Asuntoon tulee myös iso puinen ruokailupöytä, joka on sopivasti kulunut ajan saatossa. Kävimme tänään katsomassa sitä ja se lähtee meille pilkkahintaan. Pieniä hankintoja tulee tietysti kun asunnon koko kasvaa kaksinkertaiseksi. Niin ja sanoinko että tilaa on sen verran että se työhuone tulee myös toteutumaan. Sinne on nyt hankintalistalla vanha kirjoituspöytä.

Hommaa siis riittää, mutta on se vaan niin kiva päästä laittamaan ja sisustamaan.

5 kommenttia:

  1. Niin ja piti kysyä, että miltä kirppikseltä löysit sitä kangasta?

    VastaaPoista
  2. Löysin kangasta sieltä kodin anttilan alakerrasta. Siella on joka sunnuntai ihmisiä myymässä. Sinne pitää vaan mennä aikasin, koska parhaat pakkaa kamansa jo ennen puolta päivää. Ite ostin 6 m 4 eurolla. Ei paha!

    VastaaPoista
  3. Voi, sulla on tosi kivoja juttuja täällä :) Laitoin heti omalle suosikkilistalle!

    VastaaPoista